Kamariere, Shankist

Kompania

Restaurant Spiranca

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

11-05-2022

Data e perfundimit

09-06-2022

Lloji i orarit

Full Time

KAMARIERE 

Gjinia femrore nga mosha 20-33

Detyrat

  • Ofrimi i shërbimeve cilësore, ushqim dhe pije, për mysafirët.
  • Pritja me mirësjellje të mysafirëve të cilët interesohen për shërbimet tona.

Aftesite

  • Komunikuese.
  • Me përvoj pune

Shankist

Gjinia mashkullore

Detyrat

  • Përgjegjës për detyrat dhe punët në shank

Aftesite

  • Me përvoj pune

Numri kontaktues: 044185282

Apliko këtu