www.ofertapune.net Kamariere, Banakiere | PunaIme

Kamariere, Banakiere

Kompania

Dream Caffe

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

05-01-2023

Data e perfundimit

04-02-2023

Lloji i orarit

Full Time

Dream Caffe hap konkurs për vende të lira në këto pozita:

  1. Kamariere
  2. Banakiere

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Aftësi të mira komunikimi;
  • Aftësi të mira prezantuese të shërbimeve dhe produkteve;
  • Respektimi i rregullave në punë.

Kualifikimet dhe kriteret e nevojshme:

  • Përgaditja shkollore – minimum shkolla e mesme hoteleri;
  • Njohja e mirë e punës me kompjuter;
  • Njohja e gjuhës angleze përparësi.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes numrave te kontaktit:
044 86 36 76
049 41 91 92

Apliko këtu