www.ofertapune.net Kamariere (Femër) | PunaIme

Kamariere (Femër)

Kompania

Hyperactive

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

05-05-2023

Data e perfundimit

12-05-2023

Lloji i orarit

Full Time

 

HyperActive është qendra më e madhe e argëtimit familjar në Kosovë dhe rajon. Të vendosur në zemër të Prishtina Mall, ne ofrojmë lojëra argëtuese të jashtëzakonshme për të gjitha grupmoshat. Qëllimi ynë është të ndryshojmë mënyrën e argëtimit duke i ofruar atraksionet e teknologjisë së fundit që vijnë për herë të parë në vendin tonë.

HyperActive po ofron mundësi punësimi për poziten

 • Kamariere (Femër)

Detyrat:

 • T’i mirëpresë klientët;
 • T’i informojë klientët rreth produkteve dhe të bëj rekomandime sipas nevojës;
 • Të kryej detyrat që i caktohen.

Kualifikimet dhe aftesite:

 • Përvoja e punes (e preferueshme),
 • E motivuar për punë;
 • Njohja e gjuhës angleze (Përparësi)
 • Aftësi të mira komunikuese me klientët
 • Të jetë fleksibile dhe e shoqërueshme

 Çka ofrojmë ne:

 • 40 orë punë, dy ditë të lira në javë,
 • Mjedis pune pozitiv dhe shumë atraktiv
 • Sigurim shëndetësor pas 6 muajve të punësimit
 • Shujtë ditore

Aplikoni në butonin apliko më poshtë nëse:

 • Jeni energjike dhe keni dëshirë të punoni në një ambient dinamik,
 • Ju pëlqen puna në ekip por edhe jeni të gatshëm për vetë-iniciativa,
 • Keni aftësi të mira komunikuese dhe ju pëlqen të punoni me njerëz.
Apliko këtu