www.ofertapune.net Kamarier, Nikoqire, Enëlarëse | PunaIme

Kamarier, Nikoqire, Enëlarëse

Kompania

Hotel AFA

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

04-11-2023

Data e perfundimit

29-11-2023

Lloji i orarit

Full Time

Për të gjithë ju që jeni duke kërkuar një vend pune me staf të jashtëzakonshëm dhe ambient bashkëkohor. Hotel AFA ofron mundësi punësimi për pozitat si më posht.

  • Kamarier(kërkohet përvoj pune dhe njohja e bazike e gjuhës angeleze)
  • Nikoqire ose pastruse e dhomave(nuk kërkohet përvoj pune)
  • Enëlarëse (nuk kërkohet përvoj pune)

KËRKESAT

  • Të ketë paraqitje profesionale;
  • Të jetë i gatshëm për punë ekipore
  • Gatishmëri për punë me ndërrime;

ÇKA OFRON HOTEL AFA

  • Ndërmarrje profesionale
  • Ambient bashkëkohor dhe motivues.
  • Mundësi të përparimit në karrierë.

Të gjithë kandidatët dhe kanditatet që dëshirojn te aplikojn, luten të dergojnë CV-të e tyre në emailin: [email protected] deri më datë 25 Nëntor 2023, në SUBJEKT të ceket pozita për të cilën aplikoni.

Për cdo informacion ju lutem kontaktoni në emailën [email protected]