www.ofertapune.net Kamarier/e, Shankist/e, Kuzhinier/e, Pastiçer/e (Prishtina Mall) | PunaIme

Kamarier/e, Shankist/e, Kuzhinier/e, Pastiçer/e (Prishtina Mall)

Kompania

Bagolina Eatery

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

20-03-2023

Data e perfundimit

10-04-2023

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS PUNE

Nëse dëshironi të realizoni ëndrrën tuaj, ku mund të i tregoni aftësitë dhe shkathtësitë e juaja personale, të punoni në një ambient të ngrohtë dhe dinamik, atëherë tani është rasti i juaj. Së shpejti në qendrën më të re tregtare në Kosovë “Prishtina Mall”, në Magjistralen Prishtinë – Ferizaj, Kilometri i 10-të, në Graçanicë, do të hapet pika më e re e BAGOLINA.

Me qëllim të plotësimit të vendeve të lira të punës BAGOLINA kërkon staf të kualifikuar dhe profesional për pozita të caktuara. Ajo çka kërkojmë ne është të jeni të përgatitur profesionalisht, të jeni të përgatitur për sfidat e gastronomisë, të keni paraqitje miqësore, të njihni kërkesat e këtij sektori, të keni entuziazëm, profesionalizëm dhe të silleni me respekt.

Ne ofrojmë punësim me kontratë afatgjate, ambient komod dhe të rehatshëm si dhe pagë joshëse.

Pozitat vijuese për të cilat mund të aplikoni janë:

  • Kamarier/e
  • Shankist/e
  • Kuzhinier/e
  • Pastiçer/e

Për të aplikuar në njërën nga pozitat e lira, preferohet që të dërgoni CV-në tuaj (opsionale) dhe dokumentet e tjera përcjellëse (preferohen trajnime, kurse, certifikime, etj), duke e përmendur në “Subject” pozitën për të cilën aplikoni. Aplikimi të dërgohet në këtë e-mail: [email protected] , dhe përmes tel: +383 (0)49 345 306

Ju lutem keni parasysh se vetëm kandidatët që kanë kaluar me sukses përzgjedhjen fillestare do të marrin përgjigje pozitive dhe do të ftohen në intervistë. 

Konkursi mbetet i hapur 30 ditë nga data e publikimit.  

Apliko këtu