www.ofertapune.net Kamarier/e, Shankist/e, Asistente e Shitjes | PunaIme

Kamarier/e, Shankist/e, Asistente e Shitjes

Kompania

Gjiks & Chicks

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

04-09-2023

Data e perfundimit

04-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

Gjiks&Chicks është në kërkim të shtatë anëtareve të rijnë për t’ju bashkuar stafit të tyre, duke përfshirë tre kamerier/e, tre shankist/e dhe një mirëmbajtëse.

  • Kamarier/Kamariere
  • Shankist/Shankiste
  • Asistente e Shitjes (Prishtina Mall)

Adresa e lokalit është Rr.Kasem Haxhimurati, nr45 (Dragodan),Prishtinë. 

Kandidatet preferohen të kenë përvojë punë paraprake dhe aplikimi mund të bëhet në dy forma përmes e-mailit në [email protected] dhe përmes numrin të telefonit në +383 49 313 261