www.ofertapune.net Kamarier/e-Banakier/e | PunaIme

Kamarier/e-Banakier/e

Kompania

Gambini

Telefoni

045/161-718

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

26/08/2020

Data e perfundimit

03-09-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Gambini Kafiteria, në lagjen Bregu i Diellit në Prishtinës është në kërkim të anëtarëve të ekipit, në pozitën:

Kamarier/e-Banakier/e

Përgjegjësitë:

Të mirëpresë dhe shërbejë konsumatorët në lokal;
Të promovojë produktet që ofrohen
Të ndihmojë në përgatitje të ëmbëlsirave (cookies)
Përgatit kafe, çaj, lëngje sipas kërkesës së konsumatorëve
Të bëj pagesat e shërbimeve të ofruara
Të mirëmbajë zonën e banakut dhe pajisjeve që përdoren
Në Gambini, ne ndihemi si familje, andaj kërkojmë kandidatë me energji pozitive që përshtaten me frymën tonë ekipore.

Të interesuarit mund të na kontaktojnë në nr. e tel: +383 45 161 718.

Afati i fundit për aplikim është data 03 Shtator 2020.