www.ofertapune.net Kamarier/e, Banakier/e | PunaIme

Kamarier/e, Banakier/e

Kompania

Qendra Tregtare LIRiDONI

Lokacioni

Deçan , Gjakovë , Pejë

Data e publikimit

06-09-2023

Data e perfundimit

01-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

Qendra Tregtare LIRIDONI është qendër tregtare e cila funksionon për rreth 20 vite, e përbërë prej Supermarketit, Tekstilit, Restaurantit dhe Kafeterisë në disa lokacione në Kosovë, me një personel me përvojë shumëvjeçare në këtë fushë.

Për shkak të zgjerimit të kompanisë në lokacione të reja dhe me qëllim të plotësimit të vendeve të punës QT LIRIDONI më datë 06 Shtator 2023, shpallë këtë:

K O N K U R S

Për pozitat e punës si në vijim:

 1. Kamarier/e;
 2. Banakier/e;

Vendi i Punës: Raushiq Pejë, Deçan dhe Piskotë Gjakovë;  

NE OFROJMË:

 • Respektim përtej kërkesave ligjore nga legjislacioni i punës në Republikën e Kosovës;
 • Mundësi dhe përkrahje në zhvillim dhe avansim në karrierë;
 • Pagë konkurruese dhe të dinjitetshme;
 • Vlerësim të rregullt;
 • Sigurim shëndetësor;
 • Ambient dhe atmosferë të shkëlqyeshme të punës.

Aplikimin tuaj mund ta bëni në këto forma:

 • duke plotësuar të dhënat përmes linkut në vijim: https://forms.gle/QAUrvroFybxPR1Cv7
 • duke dërguar CV-në dhe dëshmitë mbi përvojën tuaj në adresën elektronike: [email protected] të plotësuar me pozitën për të cilën aplikoni; ose
 • mund të paraqiteni për plotësimin e aplikacionit në objektet e QT LIRiDONI në:
 1. Magjistralen Pejë – Deçan, Raushiq, Pejë;
 2. Rr. “Dëshmorët e Kombit”, Deçan; dhe
 3. Rr. “Nëna Terezë” pn. Dardani (Piskotë) Gjakovë.

Konkursi do të jetë i hapur deri më datën 20.09.2023. Aplikaconet e dërguara me vonesë dhe ato të pakompletuara nuk do të merren parasysh. Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.