Kamarier/e

Kompania

Hotel Garden

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

09-05-2022

Data e perfundimit

08-06-2022

Lloji i orarit

Full Time

Kamarier/e

Përgjegjësia:

Merr porositë dhe shërben mysafirët me pije dhe ushqim. Sigurimi se ushqimi dhe pijet shërbehen në mënyrë të shkëlqyeshme. Faturimi dhe procesimi i pagesave.

Aftësitë:

Njohja e punës me kompjuter

Njohja e gjuhës angleze

Të jetë komunikativ

I motivuar për punë

Aftësi për punë nën presionin e kohës

Gatishmëri për punë jashtë orarit

Kushtet:

Paga të mira

Bonuse mujore

Të gjithë të interesuarit të dergojne Cv me 1 Fotografi te bashkangjitur, si dhe referenca per ata qe kanë ne:

[email protected]

Me subjektin: Kamarier

Gjinia: Femer/ Mashkull

Apliko këtu