www.ofertapune.net Kamarier/e (2), Skarist/e (2), Enëlarëse (2), Ndihmës Kamarier (2) | PunaIme

Kamarier/e (2), Skarist/e (2), Enëlarëse (2), Ndihmës Kamarier (2)

Kompania

Fast Food & Pizzeria 004

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

13-09-2023

Data e perfundimit

13-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

Fast Food & Pizzeria 004 shpall konkurs për 8 vende të lira pune, me orar të plotë dhe gjysëm orari.

Kërkohen 2xKamarier/e ,2xSkarist/e, 2xEnë Larëse me orar të plotë pune, ndersa me gjysëm orari (4orë) kerkojmë 2xndihmës kamarier.

Paga mbi mesataren e tregut, dita e diel pushim, pushim veror dhe dimëror nga 6 ditë pune.

Të gjithë të interesuarit të lajmërohen cdo ditë pune nga ora 10;00 – 16;00  në numrin e telefonit: