www.ofertapune.net Kamarier/e | PunaIme

Kamarier/e

Kompania

Hotel Garden

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

24-01-2023

Data e perfundimit

23-02-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kamarier

Përgjegjësia:

Merr porositë dhe shërben mysafirët me pije dhe ushqim. Sigurimi se ushqimi dhe pijet shërbehen në mënyrë të shkëlqyeshme. Faturimi dhe procesimi i pagesave.

Aftësitë

  • Njohja e punës me kompjuter
  • Njohja e gjuhës angleze
  • Të jetë komunikativ
  • I motivuar për punë
  • Aftësi për punë nën presionin e kohës
  • Gatishmëri për punë jashtë orarit

Kushtet:

  • Paga të mira
  • Bonuse mujore

Të gjithë të interesuarit të dergojne Cv te bashkangjitur në:

[email protected]

Me subjektin: Kamarier

Gjinia: Femër/ Mashkull

Apliko këtu