www.ofertapune.net Kamarier, Delivery, Pizzaman, Ndihmës Kuzhinier | PunaIme

Kamarier, Delivery, Pizzaman, Ndihmës Kuzhinier

Kompania

Pano Pizza

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

25-05-2023

Data e perfundimit

24-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Pano Pizza po zhvillohet cdo dite e me shume prandaj po shpall konkurs per keto vende te lira te punes:

Kamarier
Delivery
Pizzaman
Ndihmës Kuzhinier

Kemi nevoje për bashkëpunëtor serioz dhe të vullnetshëm për pune (edhe parttime mund te kontaktojnë) 

Te gjithe ata qe jane te vullnetshem per pune dhe e bejne me dashuri punen ju lutem te na kontaktojne ne numrat tane te telefonit: 049609520; 048868686 (Whatsapp & Viber)

Apliko këtu