www.ofertapune.net Kamarier, Banakier | PunaIme

Kamarier, Banakier

Kompania

Restaurant Prevalla

Telefoni

049/440-330

Lokacioni

Prizren

Data e publikimit

16/11/2020

Data e perfundimit

28-11-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Hoteleri

K O N K U R S

Pozitat: a) Kamarier, b) Banakier

Lokacioni: Prevallë, Prizren(Hotel Prevalla)

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

Aftësi të mira komunikimi;
Aftësi të mira prezantuese të shërbimeve dhe produkteve;
Respektimi i rregullave në punë;
Përvoja e domosdoshme, sipas vendit të punës.

Kualifikimet dhe kriteret e nevojshme:

Përgaditja shkollore – minimum
shkolla e mesme hoteleri;
Preferohet përvojë e punës 1-2 vjeçare;
Njohja e mirë e punës me kompjuter;tablet;

Njohja e gjuhës angleze përparësi;

Aplikimi duhet të bëhet vetëm online duke dërguar CV-në tuaj me foto përmes email adreses:
[email protected][email protected]

Në subject le të shënohet pozita për të cilen aplikoni.

Informata shtesë në viber dhe what’s up në numrat e telefonit : +38344556886, +38345630764, +38349440330.