www.ofertapune.net Kamarier, Banakier, Mirëmbajtëse (Prishtinë, Vranjevc) | PunaIme

Kamarier, Banakier, Mirëmbajtëse (Prishtinë, Vranjevc)

Kompania

Shell Kosova

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

26-05-2023

Data e perfundimit

25-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Pozitat: 

Kamarier, Banakier

Lokacioni: Prishtinë, Vranjevc

Orari: 8 orë në ditë, me ndërrime

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Aftësi të mira komunikimi;
  • Aftësi të mira prezantuese të shërbimeve dhe produkteve;
  • Respektimi i rregullave në punë;
  • Përvoja e domosdoshme, sipas vendit të punës.

Kualifikimet dhe kriteret e nevojshme:

  • Përgaditja shkollore – minimum shkolla e mesme hoteleri;
  • Njohja e mirë e punës me kompjuter;
  • Njohja e gjuhës angleze përparësi;

Pozita:

  • Mirëmbajtëse 

Lokacioni: Prishtinë, Vranjevc


Aplikimi duhet të bëhet vetëm online duke dërguar CV-në tuaj me foto përmes e-mail adresen: [email protected]

Në subjekt le të shënohet pozita për të cilen aplikoni.

Informata shtesë prej orës 08:00-17:00, ne nr. e telefonit: +386 49 940 014

Apliko këtu