www.ofertapune.net Kamarier/a (2) | PunaIme

Kamarier/a (2)

Kompania

Te Halimi

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prizren

Data e publikimit

02/09/2020

Data e perfundimit

17-09-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Restaurant “Te Halimi” Sh.P.K. shpall:

KONKURS

Për plotësimin e vendeve të punës:

  • Kamarier/a

“Restaurant TE HALIMI” Sh.p.k. me seli kryesore në Prizren, është restaurant me traditë shumëvjeçare në gastronomi i cili ofron kushte profesionale duke i plotësuar të gjitha standardet ndërkombëtare,  si dhe duke ju mundësuar ngritje të suksesshme në karrierë profesionale në gastronomi. Kërkohen të rinj të motivuar për plotësimin e pozitave të lartëcekura për nevojat e Restaurantit në Prizren.

Nga Kandidatët kërkohet:

  • Të kenë përvojë të mëhershme në punë të ngjashme;
  • Të kenë shkathtësi dhe entuziazëm në kryerjen e detyrave;
  • Të kenë paraqitje profesionale;
  • Aftësi të mira komunikuese;
  • Të jenë të gatshëm për punë me ndërrime (paradite dhe pasdite);
  • Të kenë të kryer së paku shkollën e mesme, preferohet Shkolla e Turizmit.

Të interesuarit mund të dërgojnë CV-në të bashkangjitur në email adresën [email protected].

Në subject të ceket pozita dhe vendi ku aplikoni. Nuk pranohen forma të tjera të aplikimit. Vetëm kandidatët e përzgjedhur në rrethin e ngushtë do të kontaktohen.