www.ofertapune.net Kalkulant/e | PunaIme

Kalkulant/e

Kompania

ALTERA Office 1 Kosova

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prizren

Data e publikimit

13/10/2020

Data e perfundimit

22-10-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Libraria më e madhe në Kosovë   “ALTERA” e shpall konkurs për:

Kalkulant/e   1 pozite

Lokacioni: Prizren

Detyrat e punës:

 • Regjistron faturat e blerjes së mallit në sistem dhe barazon faturat financiarisht
 • Regjistron furnitorët e rinjë
 • Kalkulon çmimet e mallrave dhe mbanë përgjegjësi për kalkulim të saktë të faturave
 • Kontrollon dhe regjistron faturat interne të lëvizjeve të mallit
 • Monitoron çmimet e blerjes dhe raporton për ndryshimet
 • Mirëmban dhe arkivon faturat e shitjeve, blerjeve, kalkulimeve, transfereve dhe fletdërgesave.
 • Monitoron dhe merr pjesë në proces të regjistrimit periodik të mallit
 • Kontrollon dhe raporton në baza të rregullta periodike sipas kërkesave të mbikëqyrësit dhe organizimit të proceseve të punës.
 • Detyra tjera te përcaktuar nga punëdhënësi.

Kualifikimet:

 • Fakulteti ekonomik (bachelor)
 • Pervoja e punës si kalkulant/e është përparsi
 • Preferohet njohja e programeve të kontabilitetit/financave
 • Njohuri të mira të punës me kompjuter, njohuri të pakos Microsoft Office
 • Aftësi për të mbajtur nivel të lartë të konfidencialitetit
 • Aftësi të mira komunikuse
 • Njohuri të gjuhës Angleze
 • Te jetë i/e aftë të punojë në grup si dhe punë individuale.
 • Të jetë i besueshëm dhe i drejtë.
 • Të jetë i respektueshëm dhe i sjellshëm.
 • Të jetë fleksibil.
 • Të ketë kulturë dhe qasje të mirë ndaj personave me të cilët punon.

Ne ofrojmë nje ambient ku secili trajtohet me respekt reciprok dhe miqësore. Bëhu pjese e një familje të madhe, të re e të shëndoshë, plot energji dhe besim, për të arritur qëllimet e përbashkëta.

Konkursi mbetet i hapur  dri me 22.10.2020 

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV me Fotografi, në e mail [email protected]  .

Kandidatët e përzgjedhur ftohen në intervistë.