www.ofertapune.net Kalkluant/e | PunaIme

Kalkluant/e

Kompania

Aztech Sh.P.K.

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

10/09/2020

Data e perfundimit

21-09-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Aztech Shpk është kompani lider me rrjetin më të madh të dyqaneve të shitjes me pakicë në lëmin e teknikës në tregun Kosovar. Momentalisht, kompania Aztech Shpk zhvillon aktivitetin e saj në 18 (tetëmbëdhjetë) pika të shitjes në qytete të ndryshme të Kosovës si në: Prishtinë, Prizren, Pejë, Gjakovë, Ferizaj, Gjilan, Suharekë, Malishevë, Fushë Kosovë, dhe Vushtrri.

Aktualisht Aztech Shpk për Zyrën Qendrore kërkon të rekrutojë me orar të plotë;

 •  Kalkluant/e (1 pozitë) 

Detyrat dhe përgjegjësitë: 

 • Kryen regjistrimin faturave të shitjes, blerjes dhe kthimeve të mallit në sistem dhe barazon faturat financiarisht,
 • Bënë regjistrimin e furnitorëve dhe artikujve të rinjë,
 • Kalkulon çmimet e mallrave dhe mbanë përgjegjësi për kalkulim të saktë të faturave, • Kontrollon dhe regjistron faturat interne të lëvizjeve të mallit,
 • Monitoron çmimet e blerjes dhe raporton për ndryshimet,
 • Mirëmban dhe arkivon faturat e shitjeve, blerjeve, shpenzimeve etj.
 • Kontrollon dhe raporton ne baza mujore për Librat Shitje/Blerje,
 • Kontrollon dhe raporton në baza të rregullta periodike sipas kërkesave të mbikëqyrësit dhe organizimit të proceseve të punës,
 • Dhe detyra tjera të përcaktuar nga punëdhënësi.

Kualifikimet: 

 • Duhet të ketë të përfunduar fakultetin Ekonomik,
 • Së paku 2 (dy) vite përvojë pune relevante,
 • Preferohet të ketë njohuri të programit Bilanc Online,
 • Të jetë analitik/e, metodik/e dhe i/e organizuar,
 • Fleksibil/e dhe i/e shpejt në zgjidhjen e problemeve,
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese,
 • Të ketë aftësi të mira të punës në kompjuter,
 • I/e gatshëm/e për punë ekipore dhe i/e gatshëm/e për t’iu përgjigjur pozitivisht ndryshimeve eventuale.

Ne ofrojmë: 

 • Orar fleksibil të punës,
 • Ambient dinamik të punës me fuqinë e kompanisë lider në tregun kosovar,
 • Mundësi reale të zhvillimit profesional, dhe
 • Pagë konkurruese.

Të interesuarit duhet të plotësojnë aplikacionin online në webfaqen tonë duke klikuar tek seksioni i Burimeve Njerëzore: http://aztech-ks.com/puna/ Afati për aplikim deri me datë: 21.09.2020

Për informatën tuaj, vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë nga Departamenti i Burimeve Njerëzore.