www.ofertapune.net Jurist | PunaIme

Jurist

Kompania

ONIMA MEDIA SH.P.K.

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

21/09/2020

Data e perfundimit

01-10-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Juridik

ONIMA MEDIA SHPK SH.P.K. shpall konkurs për këtë vend pune:

1 Jurist

Detyrat për pozitën: Jurist (1)

 • Të sigurojë mbështetje ligjore për të gjitha projektet e kompanisë dhe  dhënia e këshillave ligjore dhe opinioneve të kërkuara nga menaxhmenti kompanis .
 • Njohuri të përgjithshme të ligjit të punës, te drejtat autoriale , perpilimët kontraktuale .
 • Njohuri të përgjithshme noteriale dhe përmbaruese.
 • Udhëheq aktivitetet ditore të zyrës ligjore dhe mbështet anëtarët tjerë të ekipit.
 • Planifikon kryerjen e detyrave dhe punëve të parapara nga zyra ligjore.
 • Gama e punës është e ndryshme dhe fushat kyçe do të përfshijnë: hartimin e vendimeve,
 • rekomandimeve, kontratat me blerësit, kontratat e noterit, kontratat e pronës, këshilla
 • rreth kontratave dhe shkresat tjera juridike.
 • Përfaqëson firmën në kontekstet gjyqësore.

Kushtet e kërkuara për pozitën: Jurist (1)

 • Të ketë mbaruar fakultetin juridik, preferohet master,të ketë përvojë pune profesionale, minimum 1 vjeçare.
 • Shkathtësi të shkëlqyera komunikative, organizative dhe analitike. etikë në punë dhe integritet të lartë pune, njohuri të mirë të MS Office.
 • Të ketë njohuri të mira të gjuhës angleze (në të shkruar dhe në të folur), I gatshëm që të punojë si pjesë e ekipit,I aftë për menaxhim të punës nën presion.

Të gjithë të interesuarit për këtë pozitë, duhet të dërgojnë CV-në dhe dokumentet përkatëse të tyre në e-mail adresën: [email protected]