www.ofertapune.net JURIST/E I/E DIPLOMUAR | PunaIme

JURIST/E I/E DIPLOMUAR

Kompania

RESHANI-MR Sh.P.K.

Telefoni

049/423-649

Lokacioni

Prizren

Data e publikimit

19/06/2020

Data e perfundimit

29-06-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Juridik

JURIST/E I/E DIPLOMUAR

POZITA: 1 (Një) PRAKTIKANT/E

Kualifikime/Kërkesa:

 • Të ketë të përfunduar fakultetin juridik  (Jurist i/e diplomuar);
 • Të ketë integritet personal;
 • Aftësi që t’i përshtatet dinamikës dhe mënyrës së punës;
 • Shkathtësi komunikuese;
 • I/e gatshëm që të punoj si pjesë e ekipit;
 • I/e gatshëm të punojë nën presion të punës;
 • Të jetë fleksibil/e;
 • Njohuri në Microsoft Office (Word, Excel);
 • Të mos jetë nën hetime;
 • Konkursi vlen për kandidatët, të cilët nuk kanë të kryer ndonjë praktikë në punë juridike.

Të interesuarit për konkurim, duhet t’i dorëzojnë këto dokumente:

 • CV dhe dokumente të tjera mbështetëse mbi kualifikimin profesional;
 • Diplomën ose çertifikatën e diplomimit;
 • Numri i letërnjoftimit.

Të gjithë të interesuarit mund t’i dërgojnë dokumentet në këta e-maila: [email protected][email protected] dhe [email protected] ose t’i sjellin në kopje fizike, në Zyrën Përmbarimore “RESHANI-MR”SH.P.K, rr. “Ibrahim Lutfiu”, nr. 48, Prizren (Mbrapa Gjykatës Themelore në Prizren), nr. kontaktues: 049423649 dhe 049502616.