www.ofertapune.net Jurist | PunaIme

Jurist

Kompania

Shell Kosova

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

30-11-2022

Data e perfundimit

29-05-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Ligj & Legjislacion

 DETYRAT DHE PERGJEGJESIT

  • TE JEP MENDIME JURIDIKE, PROFESIONALE DHE REKOMANDIME TJERA NË PËRMBUSHJEN E LIGJSHMËRIS TË KOMPANISË
  • PERCJELLJEN E TE GJITHA LIGJEVE, UDHEZIMEVE ADMINISTRATIVE TE CILAT KANE TE BEJNE ME NATYREN E PUNES SE KOMPANISE,
  • PËRPILIMIN E TË GJITHA KËRKESAVE DHE LËNDEVE PËR PIKAT SHITËSE DHE DEPONISË
  • MERRET ME MENAXHIMIN E BURIMEVE NJERËZORE DHE PROCEDURAVE TË TJERA MENAXHERIALE TË PERSONELIT
  • BENE INTERPRETIMIN DHE KESHILLIMIN MBI LIGJET E REJA, RISHIKIMI DHE ZBATIMI I POLITIKAVE DHE PROCEDUAREV TE NEVOJSHME.
  • BASHKERENDON AKTIVITETET ME JURISTAT E DEPARTAMENTIT DHE ZYRET E TJERA TE KOMPANISE
  • HARTON RAPORTE JAVORE MUJORE DHE VJETORE PER AKTIVITETET E ZHVILLUARA

KUALIFIKIMETDHEKRITERET ENEVOJSHME

  • SHKATHTESI TË SHKELQYERA KOMUNIKATIVE, ORGANIZATIVE DHE ANALITIKE
  • ETIKE NE PUNE DHE INTEGRITET TE LARTE NE PUNE
  • SHKATHTESI PER MENAXHIM TE PUNES NEN PRESION
  • SHKOLLIMI I LARTË FAKULTETI JURIDIK,
  • NJOHJA SHUMË E MIRË E PUNËS ME KOMPJUTER,
  • NJOHJA E GJUHËS ANGLEZE E DOMOZDOSHME,
  • PATENT SHOFER KATEGORIA-B,
  • PËRVOJA NË PUNË, MINIMUM 3 VJEÇARE.

APLIKIMI DUHET TE BEHET ONLINE DUKE DERGUAR:

CV-NE TUAJ PERMES E-MAIL TEK: [email protected]

NE SUBJEKT TE SHENOHET POZITA PER TE CILEN APLIKONI.

INFORMATA SHTESE PREJ ORES 08:00-16:00 TEL: +383 49 940 014

Apliko këtu