IT Officer (Holandë)

Kompania

Partisan Medical Mercenaries

Lokacioni

Gjithë Kosovën

Data e publikimit

20-04-2022

Data e perfundimit

22-05-2022

Lloji i orarit

Full Time

Konkurs per IT

Një mundësi unike, e cila nuk duhet humbur!
 
Hapet konkurs për studim dhe punësim në Holandë në fushën e ICT
 
Agjensioni Partisan Medical Mercenaries në bashkëpunim me Universitetin  Avans + dhe partnerët tjerë ofron studim dhe punësim në Holandë

Çka ofrojmë ne:

  • Një bursë €950, dhe një pagë €700-900, ku perfshihen dy ditë shkollë, dy ditë praktikë dhe dy ditë punë;
  • Një diplomë internacionale në IT
  • Një eksperiencë të paharrueshme dhe një mundësi për t’u zhvilluar profesionalisht;
  • Ne i mbulojmë të gjitha shpenzimet, si rregullimin e dokumentave deri tek vendosja në Holandë

Çka kerkojmë nga ju:

  • Diplomë Bachelor ose deshmi e studimeve per IT ne nivelin Bachelor.
  • Mosha mbi 21 vjet;
    Kursi ne gjuhen angleze ne IELTS;
  • Dokumentat duhen të jenë me afat;
  • Një CV dhe një letër motivimi (mundësisht në gjuhën angleze)

Numri kontaktues: +31634508551

Apliko këtu