www.ofertapune.net Inxhinier të Makinerisë, Inxhinier të Ndërtimtarisë, Operator të CNC-së | PunaIme

Inxhinier të Makinerisë, Inxhinier të Ndërtimtarisë, Operator të CNC-së

Kompania

Metal Bau

Lokacioni

Podujevë , Prishtinë

Data e publikimit

16-11-2023

Data e perfundimit

15-12-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Inxhinieri

KONKURS PUNE 

PAGA  800 – 1500 €

2 Inxhinier te makinerisë

Detyrat:

 • Ekzekutimi i puneve te konstruksioneve , dyerve , rrethojave metalike ne fabrike sipas planit
 • Te kete njohuri me makineri CNC LASER
 • Përgadit propozime, zgjidhje dhe oferta për nevojat/kërkesat e klientëve;
 • Aftësi të mira promovuese dhe komunikuese.

2 Inxhinier te ndërtimtarisë

Detyrat:

 • Ti kryej të gjitha punët rreth projektimit, matjeve dhe ofertave ;
 • Të përgatitë ofertat sipas matjeve në objektet e klientëve;
 • Të përgatitë punët finale për prodhimin sipas projektit;
 • Të vendos prioritetet e prodhimit të projektit;
 • Të mbikëqyrë punëtorët gjatë prodhimit dhe montimit;
 • Të mbikëqyrë kompanitë e kontraktuara për punë të caktuara gjatë ekzekutimit të punëve;
 • Ti kryej të gjitha punët tjera që lidhen me pozitën e tij/saj.

2 Operator i CNC-s

Detyrat:

 • Aftësi për të përgatitur, programuar dhe përdorur makinen CNC Laser ne industrin e metalit.
 • Kontrolli i cilësisë së produkteve të përfunduara dhe korrigjimi i ndonjë defekti
 • Mbajtja e regjistrimeve të punës dhe raportimi i ndonjë problemi të mundshëm te menaxhmenti.
 • Përvoja e mëparshme në punën e operimit në CNC është e dëshirueshme.
 • Aftësi për të lexuar dhe kuptuar planet teknike dhe shpërndarjen e punëve.

 • Orari i punës 08:00-17:00
 •   E hënë – E premte

 Të gjithë të interesuarit për këto pozita, mund të aplikojnë përmes butonit ‘Apliko Këtu’ ose të kontaktojnë direkt në administratën e “Metal Bau” pranë magjistralës Prishtinë-Podujevë, në Bërnicë apo në tel. +383 44 26 26 77(viber) dhe në e-mail adresën: [email protected]

Data e fundit për aplikim 16.12.2023
Mirëpresim aplikimin tuaj!
 

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?