www.ofertapune.net Inxhinier i Ndërtimtarisë - drejtimi konstruktiv, Arkitekt/e | PunaIme

Inxhinier i Ndërtimtarisë – drejtimi konstruktiv, Arkitekt/e

Kompania

Baruti Group SHPK

Telefoni

049/339-977

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

30/09/2020

Data e perfundimit

13-10-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Ndertimtari

Baruti Group Shpk, shpalle konkurs per pozitat:

1. Inxhinier i Ndërtimtarisë – drejtimi Konstruktiv,

2. Arkitekt/e.

Detyrat dhe pergjegjesite:

  • Menaxhimi i punishtes;
  • Mbikqyrja e objekteve;
  • Menaxhimi i mire i kohes;
  • Tjera sipas profesionit.

Kualifikimet

  • Duhet të jeni te diplomuar ose Master;
  • Te keni pervoje pune se paku 1 vit;
  • Aftesi te mira organizative.

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV, në e-mail:  [email protected]në subjektin e emailit shkruani per poziten qe aplikoni.

Tel: +383 (49) 33 99 77.