www.ofertapune.net Inxhinier i Makinerisë, Operator i Makinave CNC, Menaxher i Zyres / Office Manager | PunaIme

Inxhinier i Makinerisë, Operator i Makinave CNC, Menaxher i Zyres / Office Manager

Kompania

NPT YLLITERM

Lokacioni

Lipjan

Data e publikimit

13-02-2023

Data e perfundimit

15-03-2023

Lloji i orarit

Full Time

Konkurs PUNE YLLITERM

Pozitat e hapura:

Fabrika YLLITERM NTP, fabrike e specializuar per prodhimin e kaldave per ngrohje qendrore, rezervoareve LPG, kanaleve te ventilimit, kasetave metalike dhe konstruksioneve tjera metalike, me seli ne Lipjan – Rruga e Janjeves, shpall konkurs per pozitat ne vijim:

Inxhinier i Makinerise – 1 pozite

Kerkesat per kete pozite:

 • I diplomuar ne nivelin Bachelor ne drejtimin Termoenergjetike ose Konstruksione – Obligative
 • Njohuri e programeve kompjuterike si: Autodesk AutoCAD ose MEP, MS Office (Word dhe Excel) – Obligative
 • Njohuri e programeve kompjuterike si: Autodesk Inventor ose
 • SolidWorks – Opsionale / e preferueshme
 • Aftesi per te vizatuar dhe lexuar vizatime teknike – Obligative
 • Aftesi per te asistuar ne proceset e prodhimit
 • Aftesi per te asistuar udheheqesin e repartit te prodhimit
 • Komunikues dhe i shoqerueshem me koleget ne zyre dhe repart prodhimi
 • Aftesi per te bere matje ne teren
 • Aftesi per te bere planifikim te materialeve, kalkulim te kostove, perpilim te ofertave
 • Patent shofer te kategorise B – Opsionale / e preferueshme

Operator i makinave CNC – 1 pozite

Kerkesat per kete pozite:

 • Njohuri e programeve kompjuterike si Autodesk AutoCAD ose Autodesk MEP – Obligative
 • Njohuri e programeve kompjuterike si: Autodesk Fabrication CAMduct – Opsionale
 • Njohuri e makinave: CNC Plasma Cutter- Obligative
 • Njohuri e makinave: CNC Punching Machine – Opsionale
 • Njohuri e gjuhes angleze – Opsionale / e preferueshme
 • Patent shofer te kategorise B – Opsionale / e preferueshme

. Menaxher i Zyres / Office Manager – 1 pozite

Kerkesat per kete pozite:

 • Kryerja e puneve logjistike brenda kompanise, si:
 • furnizime me materiale te zyres,
 • furnizime me materiale harxhuese ne repart prodhimi,
 • mbajtje e evidences se puneve dhe punetoreve,
 • numerim stoku,
 • asistim ne pergatitje te faturave
 • Njohuri e programeve kompjuterike si: MS Word dhe MS Excel- Obligative
 • Patent shofer te kategorise B – Obligative
 • Diplome universitare – Opsionale
 • Njohuri e gjuhes Angleze – Opsionale

Vendi i Punes: Lipjan – rruga e Janjeves km 1

Orari i Punes: 08:00 deri 17:00

Ditet e Punes: E Hene – E Premte

Periudha provuese: deri 3 muaj

Kontrata:1 vjecare – pas periudhes provuese

Ju lutemi t’i dergoni CV-te apo te shfaqmi interesimin per pune ne [email protected]ne cfaredo kohe apo nepermjet Telefonit/WhatsApp ne numrin +383 43 820 000 nga ora 08:00 deri 17:00.

Apliko këtu