www.ofertapune.net Inxhinier elektronik, Agjent i shitjes, Menaxher | PunaIme

Inxhinier elektronik, Agjent i shitjes, Menaxher

Kompania

Agro com

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Fushë Kosovë

Data e publikimit

23/07/2020

Data e perfundimit

12-08-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Kerkohet staf per kompanine Agro com

Inxhinier elektronik – pergjegjes per mirmbajtjen dhe rregullmin e makinerive dhe paisjeve elektronike

Agjent shitjes – Dalja ne terren, gjetja e klienteve te rinj dhe mbajtja e relatave me keto klient

Menaxher – Drejtimin e shitjeve, organizimin e punes, raportimi i arritjeve dhe probleme

Aplikoni permes e-mailit: [email protected]