Inxhinier/e i/e ndërtimtarisë (Drejtimi Konstruktiv)

Kompania

Rexha sh.p.k.

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

29-04-2022

Data e perfundimit

28-05-2022

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Inxhinieri

Pershkrimi i pozites :
 
Pozita: Inxhinier/e e ndertimtarise ( drejtimi konstruktiv ) 
Vendi: fsh. Barileve, Prishtine
Kompania e ndertimtarise ” REXHA ” SHPK , adresa ne fshatin Barileve – Prishtine, shpall konkurs per :
Inxhinier/e te ndertimtarise ( drejtimi konstruktiv ) 
Kandidati/ Kandidatja duhet te plotesoje keto kushte :
  • Te kete te perfunduar fakultetin e ndertimtarise ( drejtimi konstruktiv ) , programi 5 vjecar apo master  ,
  • Pervoje pune ne ekzekutimin dhe mbikqyrjen e projekteve ( ndertim te larte dhe te ulet )  se paku gjashte vite ,
  • Te kete njohuri ne pergaditjen e paramasave,
  • Te kete njohuri ne pergaditjen e librit ndertimor dhe ditarit te punes.
SI TE APLIKONI :
* CV- ne tuaj e dergoni ne e-mail adrese : [email protected]
* Kopjen e diplomes,
* Kopje te certifikatave te trajnimeve, referencave …
 
Vetem kandidatet te cilet do te perzgjidhen ne listen e ngushte do te ftohen per interviste! 
 
Mirepresim aplikimin tuaj !
 
Apliko këtu