www.ofertapune.net Inxhinier/e, Arkitekt/e, Ekonomist/e, Menaxher/e i/e shitjes | PunaIme

Inxhinier/e, Arkitekt/e, Ekonomist/e, Menaxher/e i/e shitjes

Kompania

Roof Group Sh.p.k.

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

29/06/2020

Data e perfundimit

10-07-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Roof Group Sh.p.k., shpall konkurs per vende pune.

Nëse mendoni se keni përvojën, aftësitë prezantuese dhe energjinë e duhur, aplikoni për pozitat e hapura:

1. Inxhinier/e,
2. Arkitekt/e,
3. Ekonomist/e,
4. Menaxher/e i/e shitjes.

CV mund të dërgohen në: [email protected]

Konkursi mbetet i hapur deri me 10.07.2020.