Inxhinier (2)

Kompania

Palma Furniture

Lokacioni

Gjilan

Data e publikimit

28-04-2022

Data e perfundimit

22-05-2022

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Inxhinieri

Palma Furniture shpall konkurs per poziten:

Inxhinier (2)

Kushtet:

  • Te kete te perfunduar se paku nivelin Bachelor te studimeve;
  • Te kete njohuri rreth software-ve te projektimit;
  • Te kete aftesi organizuese dhe komunikuese;
  • Te jete i gatshem te punoje ne ekip;
  • Perparesi kane kandidatet me pervoje pune.

Vendi i punes: Gjilan

Te interesuarit mudn te aplikojne duke plotesuar aplikacionin ne fabriken e Palma ne Gjilan ose duke derguar CV-ne ne e-mail adresen: [email protected]

Afati per aplikim: 27.04.2022 – 15.05.2022

 

Apliko këtu