www.ofertapune.net Interior Designer (4) | PunaIme

Interior Designer (4)

Kompania

Di Casa Home Design

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

06-09-2023

Data e perfundimit

02-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Art dhe Kulturë

Interior Designer X4

Detyrat:

  • Përvojë pune 2+ vite në fushën e Arkitekture/Interior Design
  • Njohuri të softwereve (Archicad, 3DMAX, Lumion) dhe njohuri të mira të MS-Office
  • Njohuri të materialeve të punës
  • Përvojë në interior
  • Aftësi për vërejtjen e detajeve të projektimit
  • Aftësi në shitje
  • Shkathtësi të shkëlqyera komunikimi
  • Administrim dhe koordinim i punëve

Mënyra e aplikimit:

Të interesuarit mund të aplikojne permes butonit ‘APLIKO KËTU‘ ose CV dhe Portfolio të dërgohet në e-mail: [email protected]

Të interesuarit të lajmrohen në:
+383 48 62 00 77

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?