www.ofertapune.net Instruktor/e per platformat code dhe scratch | PunaIme

Instruktor/e per platformat code dhe scratch

Kompania

Universum Digital Academy

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

06/09/2020

Data e perfundimit

11-09-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

IT & Dizajn

Ne po rritemi!! Universum Digital Academy shpall konkurs për:

  • Instruktor/e per platformat code dhe scratch

Instruktoret do të kenë për detyrë trajnimin e fëmijëve të moshave 6-18 vjeç.

  • Orari: Full Time (sipas angazhimit me grupe).
  • Lokacioni: Online

Kriteret për pranim:

  • Preferohet të ketë diplomë Bachelor në fushat teknologjike
  • Të ketë njohuri dhe përvojë në platformat Code dhe Scratch
  • Të ketë dëshirë dhe aftësi të punojë me grupmosha të reja
  • Të ketë qasje pozitive

Si të aplikoni?

Plotëso aplikacionin në vijim https://bit.ly/2FayTAJ.

Afati i fundit për aplikim: 11 Shtator 2020.

Për informata shtesë kontakto: [email protected].