Instalues për Klimatizim, Ventilim dhe Ngrohje/Ftohje (7)

Kompania

Perfect Service

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

25-04-2022

Data e perfundimit

25-05-2022

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Teknologji, Zhvillim

 Perfect Service hape konkurs per:
 
Instalues per Klimatizim, ventilim dhe ngrohje/ftofje– 7 vende te lira per Prishtine  (perparsi kane personat me pervoj pune)
 
 
Te gjithe te interesuarit mund te kontaktojne ne numrin e telefonit:
+38344166141
 
Apliko këtu