www.ofertapune.net Instalues i klimave, Serviser i klimave | PunaIme

Instalues i klimave, Serviser i klimave

Kompania

PRIMUS engineering

Telefoni

044/742-552

Lokacioni

Obiliq

Data e publikimit

13/08/2020

Data e perfundimit

12-09-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Kompania “PRIMUS engineering” me seli ne Obiliq e cila merret me Klimatizim – Ventilim.

Kërkon punëtor në teren për pozitën:

– Instalues i klimave
– Serviser i klimave

Kualifikimet për keto pozita:

-Të ketë përvojë të ngjashme të punës
-Të jetë i gatshëm të punojë në grup dhe individualisht
-Të posedojë patent shofer kategorI B (opcionale)

Vërejtje:
– Orari i punës e Hënë – Shtune prej orës 8:30- 17:30
– Kontrat pune afatëgjate.

Te interesuarit mund te na kontaktojn nga ora 9:00 deri 17:00.
Tel: 044 / 74 25 52
044 / 27 86 86
E-mail: [email protected]
Web: www.primus-ks.com