www.ofertapune.net Insajder, Delivery | PunaIme

Insajder, Delivery

Kompania

Domino's

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Gjilan , Prishtinë

Data e publikimit

10/08/2020

Data e perfundimit

06-09-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Lokacioni: Prishtinë dhe Gjilan

Pozita Insajder

Përshkrimi i pozitës:

 • Përgjegjësia direkte tek menaxhmenti i lokalit;
 • Orientim drejt shërbimit optimal të konsumatorëve;
 • Shitje dhe promovim i ofertave dhe produkteve;
 • Përgatitje dhe kontroll të produkteve sipas standardeve F.I.F.O
 • Përgatitja/gatimi i porosive përkatëse të ofruara (Pizza, Sandwich, etj.);
 • Pastrimi i ambientit të punës sipas standardeve përkatëse;
 • Raportimi dhe llogari dhënie të rezultateve ditore tek menaxhmenti;
 • Ambient i punës i rregulluar sipas standardeve dhe manualeve ndërkombëtare;

Kriteret e kërkuara:

 • Eksperience apo aftësi ne shitje;
 • Eksperience apo aftësi ne gatim;
 • Njohuri bazike në gjuhen angleze;
 • Aftësi të mira komunikimi;
 • Vullnet për të fituar njohuri të ndryshme dhe të këtë ambicie për sukses;

Pozita Delivery

Përshkrimi i pozitës:

 • Përgjegjësia direkte tek menaxhmenti i lokalit;
 • Orientim drejt shërbimit optimal të konsumatorëve;
 • Përgatitje ditore për paketimet e dërgesave;
 • Organizimi i dërgesave sipas porosive dhe rrugës optimale;
 • Mirëmbajtja e veturave dhe motoçikletave;
 • Pastrimi i ambientit të punës sipas standardeve përkatëse;
 • Raportim dhe llogaridhënie të rezultateve ditore tek menaxhmenti;
 • Ambient i punës i rregulluar sipas standardeve dhe manualeve ndërkombëtare;

Kriteret e kërkuara:

 • Njohuri bazike në gjuhën angleze;
 • Njohuri të adresave dhe lokacioneve të qytetit;
 • Patent shofer të kategorisë B;
 • Aftësi të mira komunikimi;
 • Vullnet për të fituar njohuri të ndryshme dhe të ketë ambicie për sukses;

Nëse dëshironi të bëheni pjesë e ekipës tonë, dërgoni një CV me foto në adresën [email protected]

Vetëm personat e përzgjedhur do të kontaktohen.