www.ofertapune.net Infermiere | PunaIme

Infermiere

Kompania

ESTEMED Medical Center

Telefoni

049/399-195

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

12/08/2020

Data e perfundimit

10-09-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Shëndetësi

ESTEMED Medical Center hap konkurs për pozitën, Infermiere me Licens të punës ,aplikimi duhet të bëhet në adresën elektronike [email protected] ku bashkangjiten CV i Kandidates edhe nje foto, si dhe dokumentet tjera përcjellëse:referencat nga punëdhënësit e mëparshëm , diploma e fakultetit , licensa e punës etj

Mosha nga 24 vjece deri ne 30 vjece.

• Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhura.
• Numrat kontaktues te Qendres tone jane 038-220-025 , 049-399-195.
ADRESA: Gjendemi përballe Menzes se Studenteve, mbi Banken Ekonomike, AKTASH