www.ofertapune.net Infermiere te pergjithshme, Recepsioniste | PunaIme

Infermiere te pergjithshme, Recepsioniste

Kompania

Qendra Diagnostike IHC

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

15/05/2020

Data e perfundimit

28-05-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Shëndetësi

Qendra  diagnostike IHC në Kosovë është duke kërkuar

Infermiere te pergjithshme dhe Recepsioniste me orar të plotë pune.

Kushtet e kërkuara për infermiere te pergjithshme janë:

  • Licenca e punës si infermiere e pergjitheshme e obligushme,
  • Të jetë i disponushëm në orarë të plotë pune,
  • Te kete njohuri ne gjuhen angleze eshte e preferuar edhe gjuha turke.

Kushtet e kërkuara për recepsioniste janë:

  • Te kete njohuri te mira me kompjuter,
  • Te jete I disponushem ne orare te plote pune,
  • Te kete njohuri ne gjuhen angleze,
  • Eshte e preferuar edhe gjuha turke.

Kandidatët e interesuar mund ti dërgojnë CV e tyre me anë të email adresës sonë: [email protected]