www.ofertapune.net Infermierë të Përgjithshëm (45) | PunaIme

Infermierë të Përgjithshëm (45)

Kompania

Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës (SHSKUK)

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

15-11-2023

Data e perfundimit

13-12-2023

Lloji i orarit

Full Time