www.ofertapune.net Infermiere te licencuar (2) | PunaIme

Infermiere te licencuar (2)

Kompania

ESTEMED - BEAUTY CENTER

Telefoni

049/180-013

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

15/09/2020

Data e perfundimit

13-10-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

EsteMed BEAUTY CENTER

Kërkojme punetore (femer):

Infermiere te licensuar , me njohuri rreth fushes se estetikes , kujdesit personal dhe kozmetikes

Te punoj ne dyqanin tone kozmetik I cili gjendemi në Albi Mall-Prishtinë

Kushtet e punesimit:

  • Te kete njohuri rreth kozmetikes dhe kujdesit personal
  • Te kete pervoje pune
  • Te kete fizik dhe pamje te bukur
  • Te kete aftesi te mira komunikuese me kliente dhe aftesine shitje
  • Mosha 23-30 vjeqe

Pozita: infermjere te licencuar

Te interesuarat te dergojne CV-ne duke I bashkangjitur njefotografi , ne e-mail tone:

[email protected] apo te telefonojne ne numrat tane kontaktues 049-180-013

ADRESA: Gjendemi në Albi Mall Prishtinë