www.ofertapune.net Infermier te Pergjithshem (15), Teknik te Rentgenit (4) | PunaIme

Infermier te Pergjithshem (15), Teknik te Rentgenit (4)

Kompania

Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës (SHSKUK)

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

23-11-2022

Data e perfundimit

03-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

PËRSHKRIMI

RN00010266
Lloji i rekrutimit: Pranim
Data e njoftimit: 24/10/2022
Afati për aplikim: 23/11/2022 – 30/11/2022

Per detajet e aplikimit klikoni ketu

Apliko këtu