www.ofertapune.net Infermier/e te salles operative (2) | PunaIme

Infermier/e te salles operative (2)

Kompania

Akat Ortomedica

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prizren

Data e publikimit

13/08/2020

Data e perfundimit

21-08-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Shëndetësi

Spitali Ortopedik “Akat Ortomedica”, spitali special për ortopedi i licencuar nga Ministria e Shëndetësisë shpall,Konkurs për pranimin në punë

Infermier/e te salles operative

Kritere të përgjithshme:

Pozicioni: (2)

Kandidatet duhet te plotesojne kerkesat e meposhtme:

• Licence e Punes nga Ministria e Shendetesise;
• Preferohet pervoje pune minimumi 2 vit;
• Gatishmëri për një punë në ekip dhe ambient dinamik;
• Njohja e gjuhes shqipe dhe turke, preferohet edhe njohja e gjuhes serbe
• Çdo kualifikim tjetër është me përparësi.

Kandidatët e interesuar të dërgojnë CV dhe dokumentacionin e skanuar në e-mail adresën [email protected],

Konkursi është i shpallur deri me dt:  21.08.2020