www.ofertapune.net Infermier/e (7) | PunaIme

Infermier/e (7)

Kompania

Spitali Royal Medical

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

06/06/2020

Data e perfundimit

16-06-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Shëndetësi

Spitali “ROYAL MEDICAL”
Shpall Konkurs për këto vende të punës:

Pozita:

  • Infermier/e (5)
  • Infermier/e ne Sallen Operative (2)

Kushtet

  • Diplomat shkollës së mesme të mjekësis apo nivelit bachelor dhe më lartë, licencë pune dhe
    certifikatë të lëshuar nga Ministria e Shëndetësisë
  • Të ketë përvojë pune në këte lemi;
  • Preferohet të ketë njohuri të mira në komunikim dhe shkrim të gjuhes Angleze .
  • Të jetë fleksibil në detyrat e dhëna.

Kandidatët e interesuar të dërgojnë CV dhe dokumentacionin e skanuar në e-mail adresën:
[email protected], apo të dorëzojnë në administratën e Spitalit “Royal Medical” adresa: Magjistralja Prishtinë – Ferizaj Km 5, Gracanice.

Konkursi është i hapur deri më 16.06.2020.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të kontaktoheni