HVAC Monter

Kompania

Eco Vent

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

05-05-2022

Data e perfundimit

22-05-2022

Lloji i orarit

Full Time

HVAC Monter

Klienti ynë Eco Vent Kosovë –partner zyrtar i brendit nr.1 në botë DAIKIN dhe lider në biznesin e HVAC, ka hapur pozitën HVAC Monter.

Përgjegjësitë dhe detyrat:

 • Instalon pajisjet dhe produktet e HVAC rezidenciale dhe industrial.
 • Ndihmon instaluesit me përvojë në punët e zakonshme të instalimit të sistemit HVAC.
 • Instalon sistemin e ventilimit të tymit në banesa.
 • Ndihmon në aplikime të tjera të avancuara të produkteve HVAC.
 • Kryen detyrat administrative  të nevojshme për plotësimin e urdhrave të punës.
 • Kryen detyra të ndryshme, pune specifike të caktuara nga teknikët kryesorë ose eprorët.

Kualifikimet e kërkuara

 • Të përfunduar programin e akredituar për sistemet HVAC ose ngjashëm.
 • Eksperiencë në instalimet HVAC rezidenciale apo edhe industriale.
 • Njohuri mbi PVC, instalimet e tubacioneve, të bakrit apo  gazit, etj.
 • Aftësi komunikimi dhe shërbimi ndaj klientit.
 • Aftësi për të lexuar dhe interpretuar vizatimet inxhinierike, raportet teknike, rregullat e sigurisë, udhëzimet e funksionimit dhe mirëmbajtjes.
 • Aftësi për zgjedhjeje të problemeve praktike.
 • Shkathtësi pune në ekip dhe individualisht.

Aplikimi:

Dërgoni CV-në tuaj në e-mailin [email protected]

(Në subject të e-mailit duhet të ceket pozita për të cilën aplikoni)

Nëse keni nevojë për informacion shtesë, na kontaktoni në 045 44 00 11.

Data e fundit për aplikim 15 Maj 2022

Apliko këtu