www.ofertapune.net Hoster (20), Promoter (15), Menaxher i Sektorit (5) (M/F) | PunaIme

Hoster (20), Promoter (15), Menaxher i Sektorit (5) (M/F)

Kompania

Zip Club

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

16-01-2023

Data e perfundimit

15-02-2023

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS PUNE

Zip Club ne Prishtine shpalle konkurs per keto vende te lira pune:

Menaxher i Sektorit (5) (M/F)

Hoster (20)

Promoter (15)

 

Pergjegjesite e punes (Menaxher i Sektorit)

  • Përgjegjës për parapërgatitjen e stafit të zonës së tij/saj
  • Sigurimi që stafi i tij/saj evidentohen në fillim të orarit të punës
  • Stimulimi i stafit për shitje sa më të madhe
  • Mirëseardhja dhe ofrimi i shërbimit të personalizuar për të gjithë mysafirët
  • Verifikimi i kërkesave të klientëve dhe raportimi i tyre
  • Prezantimi i vendit dhe tryezës së klientëve
  • Kujdeset që zona e tij/saj të jetë i pajisur me të gjitha gjërat e nevojshme që puna të ecë mirë

Pergjegjesite e punes (Hoster)

  • Mirëseardhja dhe ofrimi i shërbimit të personalizuar për të gjithë mysafirët

Pergjegjesite e punes (Promoter)

  • Të ketë pervojë pune e preferuar por jo obligative.
  • Të jetë i/e sjellshme dhe komunikative.

Menyra e aplikimit:

Te gjithe te interesuarit mund te kontaktojne ne numrin e telefonit: 049241937

apo edhe ne email adresen: [email protected]

Apliko këtu