www.ofertapune.net Head of Digital Marketing | PunaIme

Head of Digital Marketing

Kompania

Axiom Sh.P.K.

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

21/09/2020

Data e perfundimit

01-10-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Menaxhment

Axiom shpk, përfaqësues i brendeve The Body Shop, The Entertainer, Early Learning Centre dhe
Twistshake, shpall konkurs për pozitën –

Head of Digital Marketing

Kandidati ideal duhet të jetë bashkëpunues, kreativ, të ketë aftësi shumë të mira komunikimi, të ketë përvojë apo njohuri të ndonjë softueri për dizajn, të ketë përdorur wordpress si dhe të flasë rrjedhshëm gjuhën angleze.

Detyrat ndër tjerash përfshijnë menaxhimin e rrjeteve sociale dhe mirëmbajtjen e web faqeve për brendet e lartcekura, planifikimin si dhe organizimin e kampanjave të ndryshme digjitale si dhe të kontribuojë në arritjen e objektivave të marketingut të kompanisë.

Apliko duke derguar CV-ne dhe nje Leter Motivuese ne [email protected]

Konkursi është i hapur deri me 01 Tetor 2020

Apliko këtu