www.ofertapune.net Grafik Dizajner | PunaIme

Grafik Dizajner

Kompania

ONIMA MEDIA SH.P.K.

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

22/06/2020

Data e perfundimit

30-06-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

IT & Dizajn

Kompani “ONIMA MEDIA SHPK” hap konkurs pune për:
Grafik Dizajner (1)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Analizimi i të dhënave dhe realizimi vizual i tyre përmes infografikave;
  • Zhvillimi i grafikave për ilustrimin e shërbimeve, logove dhe website-ve;
  • Përcaktimi i mesazhit që dizajni duhet të përmbajë;
  • Përzgjedhja e ngjyrave, imazheve dhe stileve të tekstit;
  • Prezantimi i dizajnit te klientët ose te mbikqyrësi;
  • Rishikimi i dizjaneve para publikimit;
  • Detyra tjera të përcaktuara nga mbikqyrësi

Ne ofrojmë:

  • Pagë atraktive
  • Trajnim dhe zhvillim profesional

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes e-mailit  [email protected]  duke dërguar CV-në.