www.ofertapune.net Gjeodet | PunaIme

Gjeodet

Kompania

Gerlica Company SH.P.K

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Ferizaj

Data e publikimit

07/09/2020

Data e perfundimit

07-10-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Ndertimtari

Gërlica Company sh.p.k. me seli në Babush, Ferizaj shpallë konkurs për një vend pune për:

  • Gjeodet

Kushtet:

  • Preferohet të jetë i diplomuar në nivelin bachellor apo Master
  • Të ketë pervoj pune
  • Njohja e programeve relevante është përparësi
  • Të jet i gatshëm të punojë në grup..etj
  • Të ketë aftësi të mira komunikuese

Çfarë ofrojmë ne:

  • Pagë konkuruese
  • Ambient të mirë pune
  • Punësim afatgjatë
  • Mundësi për zhvillim profesional

Udhëzime rreth aplikimit:

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV-n, si dhe të percaktojnë pozicionin për të cilin aplikojnë, në email: [email protected]

Konkursi është i hapur deri me datën 07.10.2020

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur do të njoftohen për intervistë.