www.ofertapune.net Gazetare – Intern (3) | PunaIme

Gazetare – Intern (3)

Kompania

Veglat

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

25/08/2020

Data e perfundimit

23-09-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Media

Kerkohen 3 Kandidat per poziten e /Gazetare/ te motivuara ne fushen e Ekonomise dhe Biznesit per pune praktike, me mundesi pagese.
CV te dergohet ne [email protected]