www.ofertapune.net Gazetar, Gazetar-praktikantë në sektorin e sportit | PunaIme

Gazetar, Gazetar-praktikantë në sektorin e sportit

Kompania

KosovaPress

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

10/08/2020

Data e perfundimit

20-08-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Media

Agjencia e Lajmeve KosovaPress shpallë konkurs për:

1.Gazetar të sektorit të sportit

2.Gazetar-praktikantë në sektorin e sportit

Kriteret për pozitën e parë:

  • Të jetë student në degën e gazetarisë ose degë të përafërta si gjuhë dhe letërsi;
  • Nivel të lartë në shkrim të gjuhës shqipe;
  • Aftësi për punë me orar të ndryshueshëm dhe nën presionin e kohës;
  • Përparësi kanë personat me përvojë pune dhe obligative është njohja e gjuhës angleze.

Kriteret për pozitën e dytë:

  • Të kenë të kryer se paku shkollimin e mesëm;
  • Të kenë aftësi shumë të mira komunikimi;
  • Të kenë vullnet pune në këtë sektor

Kandidatët duhet të dërgojnë CV-në e tyre në zyrat e redaksisë apo në e-mail adresën [email protected]

Konkursi mbetët i hapur nga data 08 gusht deri më 20 gusht 2020.

Adresa: Rruga “Hamez Jashari ” Prishtinë Tel: 00383 38 249 721