Gazetar/e në Byronë në Prishtinë

Kompania

Radio Evropa e Lirë

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

11-05-2022

Data e perfundimit

10-06-2022

Lloji i orarit

Full Time

Radio Evropa e Lirë hap konkurs për:

Gazetar/e në byronë në Prishtinë

Kandidati/ja kërkohet që të ketë diplomë të Masterit në gazetari apo në ndonjë fushë të ngjashme, si dhe të paktën 5-8 vjet përvojë pune si gazetar/e.

Nëse dëshironi të bëheni pjesë e ekipit tonë, në këtë adresë mund t’i shikoni procedurat e aplikimit: https://www.rferl.org/jobs/detail/BSSB052-2201.html

Apliko këtu