www.ofertapune.net Gazetar/e (2), Gazetar/ e - Praktikant/e (2), Agjente Marketingu (2) | PunaIme

Gazetar/e (2), Gazetar/ e – Praktikant/e (2), Agjente Marketingu (2)

Kompania

In Lajmi

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

03/11/2020

Data e perfundimit

15-11-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Media

In Media Group sh.p.k shpallë konkurs për këto vende pune, për Gazetën Online “InLajmi”:

2 Gazetar/e

2 Gazetar/ e – Praktikant/e

   Kualifikimet për gazetar/e janë: 

 • Diplomë universitare: Fakulteti i Gazetarisë;
 • Minimum 1 vit përvojë pune profesionale në Portal lajmesh;
 • Njohja e gazetarisë së terenit;
 • Njohuri të gjuhës Angleze (e dëshirueshme);
 • Shkathtësi në komunikim dhe planifikim të punës;
 • Shkathtësi hulumtuese, analitike, vlerësuese në media;
 • Shkathtësi të punës në grup dhe nën presion me orar fleksibil;
 • Shkathtësi kompjuterike në aplikacione të programeve (WordPress, Foto & Video Edit etj.).

   Kualifikimet për gazetar/e Praktikant/ e janë: 

 • Diplomë universitare: Fakulteti i Gazetarisë;
 • Njohuri të përgjithshme në gazetari
 • Shkathtësi në të shkruar dhe komunikim
 • Të jetë e përgjegjëshme me detyrat që ngarkohet
 • Të jetë e gatshme të punoj e qetë dhe nën presion
 • Njohja e gjuhës angleze (e dëshiruehme)

2 Agjente Marketingu

Kualifikimet për agjente marketingu janë:

 • Diplomë universitare: Fakulteti Ekonomik drejtimi Marketing apo i përafërt;
 • Minimum 1 vit përvojë pune profesionale në marketing;
 • Njohuri të gjuhes Angleze (e dëshirueshme);
 • Shkathtësi të punës në grup dhe nën presion me orar fleksibil;
 • Shkathtësi bindëse në komunikim me klientët dhe në menaxhim të reklamave dhe të projekteve     të tjera në Marketing;
 • Shkathtësi hulumtuese të zgjerimit të tregut të marketingut;
 • Shkathtësi kompjuterike dhe ideore kreative për dizajnimin e reklamave.

Konkursi mbetet i hapur prej datës 02.11.2020 – 15.11.2020.

Në titull duhet të ceket pozita e punës për të cilën konkuroni!

CV-në me një foto mund t’a dërgoni në e-mail adresën: [email protected]

Për intervistë do të ftohen vetëm kandidatët që përzgjedhen në rrethin e ngushtë.