www.ofertapune.net Furnizues/e | PunaIme

Furnizues/e

Kompania

Express Store

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

22/09/2020

Data e perfundimit

02-10-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Detyrat dhe përgjegjësitë :

 • Është përgjegjëse për furnizim dhe mirëmbajtjen e stoqeve sipas planit.
 • Është përgjegjës për organizimin e punës në repartin e furnizimit.
 • Planifikon shitjen për periudha të caktuara kohore sipas planit operativ.
 • Detyra të tjera që parasheh vendi dhe pozita e punës.

Kërkesat :

 • Diplomë Universitare ( preferohet drejtimi Ekonomik).
 • Përvojë paraprake pune në shërbim ndaj konsmatorëve.
 • Shkathësi të shkëlqyera komunikuese dhe punes në ekipë.
 • Fleksibilitetnë orar dhe gadishmëri efektive për punë.

Ju përfitoni:

 • Saktësi në pagë
 • Sigurim Shëndetësorë
 • Asistencë edukim dhe trajnime shtesë
 • Rekreacion

Express Store – “2 Hapa Larg”-Kompania më e re në vend me rrjetin e saj të marketeve te  shitjes me pakicë,  është duke kërkuar  punëtor  tëzellshëm, ambicioz dhe të gatshëm për punë dhe sfida të reja

Procesi i Aplikimit:

Të gjithë të intersuarit për këtë vend pune që ofrohet  me benefitet dhe mundesitë më të mira në treg, mund të aplikojnë online duke dërguar CV ne adresën elektronike: [email protected]